INFORMACIÓ

Juli Rio Peris
609 743 509
 

PARTICIPACIÓ EN FIRES I DEMOSTRACIONS DEL OFICI DE LA FORJA:
 
 
III Fira d’Artesans d’Ofici de Bellver de Cerdanya 2013. Demostració de l’ofici de la Forja, organització, disseny del rètol de forja de l'escola d'Arts i Oficis i coordinació dels treballs de forja de la I Trobada de Forjadors a la Cerdanya.
 
 Fira Medieval de Bagà 2013. Demostració de l’ofici de la Forja i col·laboració en els treballs de finaltzació l’escultura “BAGASIS” començada en l'anterior edició, projecte del mestre forjador Jordi Illamola.
 
Forja Viva 2013. Festival internacional de forja a la ciutat de Barcelona. Amb la participació de dos referents mundials: Huri Hoffi i Jadran Stenico. Demostració de l'ofici de la Forja i col·laboració en els treballs comuns.
 
Mostra d'oficis artesans a Bagà 2013. "La ruta dels obradors".
Demostració de l'ofici de la Forja.

I Biennal del Metall de Campdevanol 2012.
Demostració de l’ofici de la Forja. Col·laboració en els treballs d’elaboració de l’escultura en homenatge de “LA FARGA CATALANA “, projecte del mestre forjador Eudald Vilalta. Participació en l’exposició de Forja amb peces i treballs propis.

II Fira d’Artesans d’Ofici de Bellver de Cerdanya 2012. Demostració de l’ofici de la Forja. Organització del taller de forja per a nens.

Fira Medieval de Bagà 2012. Demostració de l’ofici de la Forja i col·laboració en els treballs d’elaboració de l’escultura “BAGASIS”, projecte del mestre forjador Jordi Illamola.

III Fira del Ferro Pirinenc – Boscos de Ferro – Alins 2012. Trobada de internacional de forjadors. Col·laboració en el taller de forja per a nens. Col·laboració en els treballs d’elaboració de l’escultura “DRAC DE SET CAPS”, projecte de l’escultor Anselm Cabús.

XI Trobada de Forjadors d’Alpèns 2012. Trobada internacional de forjadors. Col·laboració en els treballs d’elaboració de l’escultura “LA DANSA D’ALPENS”, projecte del mestre forjador Miquel Xirau.
 
Rencontre européenne de ferronnerie d'art à Arles-sur-Tech 2011. Trobada internacional de forjadors. Col·laboració en els treballs d’elaboració de l’escultura “FILLOLS”, projecte del mestre forjador Miquel Xirau.

IX Trobada de Forjadors d’Alpèns 2009. Trobada internacional de forjadors. Col·laboració en els treballs d’elaboració de l’escultura “L’ARBRE DE VULCANO”, projecte del mestre forjador Miquel Xirau.

 
 

 
 

 
 

 
 
 
.