dimecres, 19 de desembre de 2012

FIRA DE NADAL A BELLVER DE CERDANYA

Una vegada més a la Plaça del Portal de Bellver hi trobareu "Les Paradetes del Portal". En aquesta ocasió, i aprofitant el pont que encara el Nadal, podreu trobar els regals que necessiteu per la família, amics, companys de feina o per vosaltres mateixos. Tot i que hi serem els "habituals" també hi assistiran algunes parades noves per anar diversificant l'oferta i fer més atractiva i entretinguda la vostra visita.

La fira obrirà el divendres 21 a la tarda de 16:00 a 20:30, el dissabte 22 i el diumenge 23 obrirem de 10:00 a 20:30 i finalitzarem amb el mati del dilluns 24 de 10:00 a 14:00.

Tots els dies de la fira hi serem: la Mireia - Bor -  a la tarda amb les seves creps , la Viky - Musser -  amb roba de disseny propi i artesanies de Madagascar, la Raquel - Bellver - amb objectes de regal, la Gemma - Martinet - amb articles de ganxet, la Cristina - Barcelona -  amb bijuteria i jo mateix.

Eventualment vindran el Cisqu Orfebre - Sant Corneli -, que hi serà el divendres i el dissabte, i en Cristian - Osseja -  que treballa el cuir vindrà el diumenge i el dilluns.

Durant les properes dates de fi d'any segurament repetirem amb alguns canvis, ja informaré...

Ens hi veiem !!!