dimecres, 19 de setembre de 2012

RESUM DE LA DIADA DE LA CERDANYA

Tal i com vaig publicar anteriorment vaig assistir al "mercat d'artesania local" que es va fer en l'ambit de la celebració de la diada de La Cerdanya, enguany, a Osseja.

El més lògic fora que us fes cinc cèntims de com van transcórrer els actes i tot això. Doncs no ho se !. Sabeu perquè no ho se?, doncs perquè no vaig poder veure'n cap, ni d'acte ni de cèntim. I sabeu perquè no vaig poder veure'n cap?, doncs perquè la organització ens va arraconar en un pàrquing lluny del ulls dels visitants, lluny dels actes, lluny de la Diada. Quan ens havien dit que seriem a la Plaça de l'Esglèsia, al rovell de l'ou.

Així doncs m'haureu d'explicar vosaltres, qui vagi anar-hi, com va anar. El que si que puc dir es que, de cares a properes edicions de La Diada, demano, si us plau, als organitzadors que tinguin molt present que nosaltres no som un "relleno", que ens guanyem les garrofes amb això i que no tenim dies per perdre, hi ha artesans que varen tenir pèrdues importants. Se que la propera vegada ho faran millor, segur.