dimecres, 11 de juliol de 2012

FOTOS DE LA III FIRA DEL FERRO PIRINENC

El cap de setmana passat vaig anar a Alins. Va estar una bona trobada, hi havia molts bons mestres, bons forjadors, bona gent. Ens ho varem passar de conya i, per lo menys jo, vaig aprendre molt.

La zona de treball estava dividida en tres grups, més o menys diferenciats, que varen donar fruit a tres obres diferents. Una falla, el logo de l'empresa Moritz - patrocinadora - i un drac de set caps que custodiarà la Vall Ferrera a partir d'ara.

Vaig tenir l'oportunitat de treballar en el forjat del drac de set caps dissenyat per l'escultor Anselm Cabús junt amb tot la resta de mestres - no anomeno a ningú perquè no voldria deixar-me'n cap. Entre cap i cap vaig ajudar en el taller de forja per a nens, experiència molt enriquidora que posaré molt aviat a la pràctica en la propera Fira d'Artesans d'Ofici que es celebra a Bellver de Cerdanya el 4 i 5 d'Agost.

Des d'aquí moltes gracies a tots els que varen assistir-hi, per les estones compartides. Es curiosa la bona química que hi ha entre els forjadors.

Aquí teniu algunes fotos que he anat recopilant de la trobada: